Schilderwerk Hoeilaart, Overijse, Duisburg en omstreken?

Hoe zit het met uw schilderwerk? Is het schilderwerk binnen en buiten nog gaaf? Als het schilderwerk op dit moment nog goed is, kan het zijn dat het schilderwerk binnenkort wel aan vervanging toe is. 

Voor al het schilderwerk in Hoeilaart, Overijse, Duisburg en omstreken kunt u bij De Klussenier Marc Depraetere terecht. 

Binnenschilderwerk

Veelgebruikte oppervlakten in het huis vragen soms onderhoud aan het schilderwerk. Over het algemeen is de binnenkant van uw woning na ongeveer zeven jaar toe aan een nieuw likje verf. Veelgebruikte oppervlakten in het huis, bijvoorbeeld de trap, vragen over het algemeen om meer onderhoud. Voor het binnenschilderwerk kunt u denken aan de deuren, de kozijnen, de trap, de dakkapel of het sausen van de muren en het plafond.

Buitenschilderwerk

Over het algemeen is de buitenkant van uw woning eerder toe aan een nieuwe laag verf, vergeleken met de binnenkant van uw woning. Gemiddeld genomen is het schilderen van de buitenkant na ongeveer vijf jaar nodig. De reden hiervoor zijn de weersinvloeden. De buitenkant van uw woning wordt door het hele jaar blootgesteld aan de verschillende weersinvloeden. Hierdoor wordt het schilderwerk eerder minder goed. 

Een nieuwe verflaag zorgt er dus voor dat de buitenkant van uw woning beter beschermd is. Door goed onderhouden schilderwerk verlengd u de levensduur van uw gevel, kozijnen en andere onderdelen van uw woning. Daarnaast zorgt het schilderwerk ervoor dat uw woning er een stuk beter uitziet. 

Kortom, met nieuw buitenschilderwerk slaat u twee vliegen in één klap.

Uw schilderwerk onderhouden

Als u uw schilderwerk heeft laten doen door De Klussenier Marc Depraetere is het natuurlijk de bedoeling om dit zo lang mogelijk mooi te houden. Om het schilderwerk zo lang mogelijk goed te houden hebben wij een aantal tips voor het onderhoud van uw schilderwerk.

  • Maak het schilderwerk ongeveer twee keer per jaar schoon met een vochtige doek.Maak ongeveer twee keer per jaar schoon met een vochtige doek.
  • Controleer het schilderwerk regelmatig op beschadigingen, blaasjes en/of scheurtjes en maak de aanslag op het schilderwerk goed schoon. 
  • Mocht er schade zijn aan uw schilderwerk, neem dan contact op met De Klussenier Marc Depraetere om dit te verhelpen en grotere schades te voorkomen.
  • Zorg ervoor dat uw woning goed geventileerd wordt om de vochtige lucht af te voeren. Ventileren heeft een positieve invloed op de levensduur van het schilderwerk. Ook is dit goed voor uw eigen gezondheid!

Samenwerking met Sigma

Bij De Klussenier gaan we voor kwaliteit, zo ook De Klussenier Marc Depraetere. Klusseniers kunnen een vaktraining volgen bij Sigma om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van schilderen. Kijk hier of De Klussenier Marc Depraetere deze vaktraining gevolgd heeft. 

Profiteer van eht lage BTW-tarief

Voor consumenten geldt dat op alle schilderwerkzaamheden het lage BTW tarief van 6% van toepassing is. Let op: Het gaat dan over de arbeid (uren), over materiaal wordt wel 21% BTW berekend. Dit geldt dus ook als u uw schilderwerk laat doen door De Klussenier Marc Depraetere.

De Klussenier Marc Depraetere, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Marc Depraetere
De Klussenier Marc Depraetere

Edguard Sohiestraat 71
1560 Hoeilaart

Dien uw offerte-aanvraag in   

02 657 54 11
0468 25 99 40
m.depraetere@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. BE - 0568.825.222.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Marc Depraetere

 
Loading...